Vezetés, parkolás, tárgyalás és alvás közben is jól jön ez az app

Vannak olyan alkalmazások, amelyek annyira okosak, hogy öt különböző területen is hasznosak. Ez az app is ilyen.

Az Agent alkalmazás az Androidosoknak öt dologban is segít, és ha ezekből mér csak egy tetszik, akkor érdemes letölteni, hiszen ingyenes. Ez máris lehet az üzemidő meghosszabbításának ígérete is, ami mindenkinek jól jön. Ha ezt az opciót választjuk, akkor a fényerő csökkentése, valamint a Bluetooth és az alkalmazások automatikus szinkronizációjának kikapcsolása révén tovább használhatjuk telefonunkat.

Az autótulajdonosoknak különösen jól jön az app, hiszen ha vezetés opciót választjuk, némul a telefon, az SMS-eket hangosan felolvassa egy hang, egy általunk szerkeszthető üzenetet küld azoknak, akik telefonálnak nekünk, de csak azok értesülnek arról, hogy vezetünk, akiket előre beállítttunk. Ha leparkoltunk, egy érintéssel megjegyzi a telefonunk, hogy hol áll az autó, így ha el is felejtenénk hol álltunk meg, könnyedén utánanézhetünk.

Ha megbeszélés közben nem szeretnénk, hogy zavarjanak, akkor a naptárban előre jelzett tárgyalások idejére az app automatikusan némítja a telefont és az előre kiválasztott ismerősök hívása esetén automatikusan üzenetet küld, hogy tárgyalunk. Beállíthatjuk azt is, hogy alvás közben ne zavarjanak, és éjszaka csak adott személyek ébreszthessenek fel hívásaikkal és üzeneteikkel.

Forrás: hvg

2014-01-15Szoftverhírek