Így hallgathat zenét ingyen és korlátlanul 60 napon át

A Spotifynak van ingyenes verziója, de tele van korlátozásokkal. De egy akció keretében két hónapon át ingyen lehet használni a minden téren korlátlan prémium változatot.

A Magyarországon december óta elérhető streaming zenehallgatós szolgáltatásnak van ingyenes verziója, ebben reklámokat kell elviselnünk, illetve mobilon azt a korlátozást, hogy nem konkrét számokat választhatunk ki, hanem csak egy előadót, egy albumot vagy egy stílushoz tartozó lejátszási listát, és az ezen lévő zenéket véletlenszerű sorrendben adja be a Spotify.

A havonta 5 euróba (kb. 1550 forint) kerülő Spotify Premium korlátlan zenehallgatást tesz lehetővé, ennyiért azonban már nem csak hirdetésmentesség és a konkrét zeneválasztás elérhető, hanem netkapcsolat nélkül is hallgathatjuk az általunk kiválasztott zeneszámokat.

Ez utóbbi, teljes funkcionalitást adja most 60 napon át a Spotify azoknak a PayPal-felhasználóknak, akik erre a linkre kattintva, majd a Start free trial gombra kattintva regisztrálnak be. A februárban indítható 2 hónapos időszakhoz tehát előbb PayPal-regisztráció szükséges, de mivel ez is ingyenes, így pár kattintásból össze lehet hozni a 60 napon át tartó korlátlan, ingyenes zenehallgatást.  

Forrás: hvg

2014-02-18Szoftverhírek