Hollywoodi effektekkel turbózhatja fel fotóit

Ha szereti az akciófilmeket, akkor ez az alkalmazás kötelező darab: a mozivásznon látott robbanásokkal, fegyverekkel, repülőkkel és dinoszauruszokkal dobhatja fel fotóit.

Az App Store-ból pár napja érhető el egy olyan alkalmazás, amelyet az akciófilm rajongóknak találtak ki, hiszen az 1,79 euró ellenében letölthető LensFX segítségével egy unalmas utcai fotót is egy izgalmas jelenet képévé tudjuk alakítani. Használata egyszerű: az appot elindítva ki kell választanunk, hogy melyik fotónkat szeretnénk felturbózni, majd válogatnunk kell a filmelemek kategóriájából.

Illeszthetünk be robbanásokat, fegyvereket, lövéseket, repülőket, helikoptereket, tankokat, robotokat, dinoszauroszokat valamint különböző fényhatásokat. Több mint 130 effekt közül lehet válogatni, az app fejlesztői pedig azt ígérik, hogy folyamatosan bővítik a kínálatot. A színek aprólékos változtatására is lehetőség van és természetesen különböző filterekkel is változtathatjuk a fotó hanguatát.

Miután elkészültünk, láthatjuk, hogy milyen volt a kép a szerkesztés előtt és milyen effekteket használtunk fel, így még látványosabb a változás. Az akciódús fotót az alkalmazás segítségével könnyedén megoszthatjuk a közösségi oldalakon.

Forrás: hvg

2014-02-03Szoftverhírek