Így érheti el, hogy csak a címzett olvashassa el az e-mailjét

Az androidosoknak íme egy remek e-mail kliens, melynek a legfőbb előnye a biztonság: le lehet titkosítani az üzeneteket, hogy csak a címzett tudja elolvasni.

Az Android és Blackberry eszközökre is ingyen letölthető my Secure Mail egy e-mail kliens. Látszólag egy olyan minőségi app, mint a többi kliens, hiszen a népszerű fiókok (Gmail. Yahoo, AOL, stb.) és protokollok (SMTP, POP3, IMA) támogatása mellett olyan alapvető funkciókkal bír, mint a mappák készítésének, értesítések fogadásának és üzenetek keresésének lehetősége, emellett widget is renlekezésünkre áll.

My Secure Mail for Android

A biztonság viszont más tészta, e téren extrát nyújt a rivális alkalmazásokhoz képest, nem véletlenül lehet több elégedett magyar felhasználó értékelését olvasni és a 4,2-es Google Play átlagérték miatt is megér egy próbát. A lényeg: küldéskor titkosítani lehet az üzeneteket, amelyeket elolvasni csak a címzett tud, miután elárultuk neki az általunk beütött feloldó jelszót. Az is beállítható, hogy a jelszó ismeretében mennyi ideig legyen elérhető az üzenet, ami akkor jön jól, ha tudjuk meddig lesz netközelben az ismerősünk és meddig lehet szüksége az e-mailre.egy olyan minőségi app, mint a többi kliens, hiszen a népszerű fiókok (Gmail. Yahoo, AOL, stb.) és protokollok (SMTP, POP3, IMA) támogatása mellett olyan alapvető funkciókkal bír, mint a mappák készítésének, értesítések fogadásának és üzenetek keresésének lehetősége, emellett widget is renlekezésünkre áll. 

Forrás: hvg

 

2014-02-06Szoftverhírek