900 napig csinálták, 3 nap alatt behozta az árát

Mindössze 72 órával megjelenése után nyereségbe fordult a két és fél éven át fejlesztett Luftrausers című játék.

2014-03-31Játék hírek

Lemaradt a Flappy Birdről? Itt a böngészőből játszható alternatíva

Pár napja Flappy Bird lázban ég a net, így vagy úgy, de mindenki a különös, leállított játékról beszél. Most viszont már egy reinkarnációja is megjelent.

2014-02-11Játék hírek

Oculus Riftes horrorjáték: The Forest

Az SKS Games túlélő horrorjátékának címe The Forest. Egy szabadon bejárható, állandóan váltakozó erdőben kell a játékosnak megküzdenie a természettel, valamint a rá leselkedő egyéb borzalmakkal.

2014-01-25Játék hírek

GTA V: márciustól játszhat vele pc-n is

Nagyjából két hónap múlva lesz elérhető Windows platformra a konzolokon minden eddigi játéknál sikeresebb Grand Theft Auto V.

2014-01-25Játék hírek

Ezzel a játékklasszikussal remekül fog szórakozni a böngészőjében

Ha a munkánk során sokat kell neteznünk (vagy csak úgy általában szeretünk az interneten lógni), akkor azért nem árt néha egy kis kikapcsolódás. Például egy olyan játékkal, amely ott van kéznél.

2013-12-16Játék hírek

Family Guy mobiljáték érkezik

A Family Guy rajongói nemrég kedvenc szereplőjük, Brian kiiktatása miatt voltak felháborodva, de most kapnak egy jó hírt is: jövőre kiadják a rajzfilmsorozat mobiljátékát.

2013-12-15Játék hírek

Megjelent az új Angry Birds

Megjelent a világ leghíresebb mobiljátéka, az Angry Birds széria új része. Ezúttal nem a malacok ellen harcolhatunk, hanem különleges autókkal versenyezhetünk.

2013-12-11Játék hírek

Jön a Trónok harca videójáték

Jövő évben jelenik majd meg a számítógépes játék formájába öntött Trónok harca. A hivatalos bejelentés mellé egy félperces trailer is érkezett.

2013-12-09Játék hírek

Az éhezők viadala 2 - ingyenes játék a sikerfilmből

Androidos készülékekre, iPhone-ra és iPadre is ingyenesen tölthető le Az éhezők viadala: Futótűz című film mellé készített játék.

2013-11-25Játék hírek

A legbizarrabb játék: irányítson élő csótányt mobiljával

Egy 99 dolláros eszközzel és a hozzá tartozó iPhone-os alkalmazással rávehetünk egy csótányt, hogy arra menjen, amerre akarjuk. A RoboRoach névre hallgató megoldást a készítők nem viccnek, hanem fejlesztő gyerekjátéknak szánják.

2013-11-12Játék hírek