Na erre biztos rámozdulnak a cigisek

Bár a cigarettázók általában tisztában vannak az egészségügyi kockázatokkal, nehezen mondanak le szenvedélyükről. Valamivel egészségesebb megoldás lehet az e-cigi, amelyből most egy elképesztő változat látott napvilágot.

Állítólag az elektromos cigaretta, azaz az e-cigi kevésbé káros, mint hagyományos társa, nem véletlen, hogy egyre többen váltanak rá. S lehet, hogy még többen fognak, ha elterjed az alábbi változat, amely ügyesen hozza össze a másik, függőséget okozó eszközzel, a telefonnal.

A 79 eurós Supersmoker Bluetooth nevű e-cigaretta, amellett hogy betölti eredeti funkcióját, kapcsolatban áll a telefonunkkal, sőt még zenelejátszásra is alkalmas.

A fekete, ezüst, arany, pink és kék színben kapható cigi bármilyen Bluetooth-képes eszközzel párosítható, beleértve a telefonokat is. A cigaretta tartalmaz egy kis hangszórót, mikrofont, hangerő-szabályozó gombokat és egy Bluetooth-gombot is. Ha beérkező hívás jön a telefonunkra, a cigaretta rezegni kezd a szánkba, és mi úgy fogadhatjuk a hívást, hogy elő sem vesszük a telefonunkat, mindent az e-cigivel bonyolítunk le.

A Supersmokerhez különféle ízesített patronok is kaphatók, alma, kávé, csoki, eper, mentol és hagyományos dohány ízben. A cigihez USB-töltő és hálózati töltő is jár, és a nyakunkba akasztva hordhatjuk, ha éppen zenelejátszóként és nem cigiként használjuk.

Forrás: hvg

2014-02-20Hardverhírek